Η Ομάδα

 


Η Sail in Greek Waters  εκπροσωπεί δίκτυο ιδιοκτητών ιστιοπλοϊκών σκαφών, και είμαστε επαγγελματίες στην παροχή υπηρεσιών. Στόχος μας είναι η ενοικίαση μερικών από τα καλύτερα ιστιοπλοΐκά σκάφη που ταξιδεύουν στις Ελληνικές θάλασσες και παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με επίκεντρο την ιστιοπλοΐα.
 

Η Jovana Nikic είναι η manager και ιδρυτικό μέλος της 'Sail in Greek Waters'. Διαθέτει 15 χρόνια προυπηρεσίας στην εξυπηρέτηση πελατών, σε διάφορους τομείς. Στη διάρκεια της προϋπηρεσίας της έχει αναπτύξει άμεση επικοινωνία με πελάτες, με στόχο την ανάλυση και ικανοποίηση των αναγκών τους. Ασχολείται με την ιστιοπλοΐα  από το 2009, ενώ το 2010 πήρε το δίπλωμα ιστιοπλοΐας. Έχει σπουδάσει Ιστορία της Τέχνης και Τουριστικές Επιχειρήσεις. H Jovana μιλάει Σέρβικα (μητρική γλώσσα), και πολύ καλά Αγγλικά και Ελληνικά.

Sunrise in Cyclades

Ο Κώστας Γκέκας είναι συνιδρητής της 'Sail in Greek Waters'. Έχει 12 χρόνια εμπειρίας σε θέσεις διαχείρισης έργων και πωλήσεων προς εταιρικούς πελάτες. Έχει λάβει επαγγελματική εκπαίδευση στο management από επαγγελματίες εκπαιδευτές. Η επαγγελματική του εμπειρία στη διαχείριση ανθρώπων έχει βοηθήσει στη διαχείριση ομάδων πάνω στο ιστιοπλοϊκό σκάφος. Ο Κώστας ασχολείται με την ιστιοπλοΐα από παιδί, έχει δίπλωμα ιστιοπλοΐας από το 1992 και χειρίζεται ιστιοπλοϊκά σκάφη ως skipper εδώ και 6 χρόνια. Έχει σπουδάσει Οικονομικά, μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, λίγα Γερμανικά και ακόμα προσπαθεί να μάθει τη σέρβικη γλώσσα.

Sunrise in Cyclades
               

Ο Δημήτρης Πλουμίδης ταξιδεύει, ως σκίπερ, 15-20 εβδομάδες κάθε χρόνο, στις Κυκλάδες, στο Ιόνιο, στα Δωδεκάνησα και στο Σαρωνικό κόλπο. Ειναι κάτοχος του διπλώματος Ανοικτής Θαλάσσης(NOPF), έχει εργαστεί σε ημερίσιες εκδρομές στη Μύκονο και εχει πραγματοποιήσει ένα υπερατλαντικό ταξίδι το 2014. Ο Δημήτρης μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά καθώς και λίγα Ισπανικά. Στο παρελθόν έχει συμμετάσχει στην έκδοση 6 ταξιδιωτικών οδηγών, ως συγγραφέας και φωτογράφος. Με τις γνώσεις του ειναι σίγουρα ο ιδανικός σκίπερ για να σας ταξιδέψει στους καλύτερους προορισμούς.

Sunrise in Cyclades
               

Ο Νικόλας Πιπέρας ειναι ένας 39χρονος έμπειρος σκίπερ με σχεδόν 15,000 ναυτικά μίλια στο βιογραφικό του. Απέκτησε το δίπλωμά του το 2004 και στόχος του ειναι να ταξιδεύει όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο Νικόλας μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Έχει ταξιδέψει στις Κυκλάδες, τις Σποράδες, τα Δωδεκανησα και το Σαρωνικό κόλπο, και υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε αξέχαστους προορισμούς.

Sunrise in Cyclades
               

Ο Θωμάς Κρανάτσης έχει, ώς σκίπερ, πάνω από 35,000 ναυτικά μίλια σέ Ελλάδα, Κροατία, Τουρκία, Ισπανία και τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους. Έχει 17 χρόνια εμπειρία στο τουρισμό, σε διοργανώσεις εκδηλώσεων και ώς μπαρίστας, και μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά και Ισπανικά. Ο Θωμάς ειναι πιστοποιημένος δάσκαλος ιστιοπλοϊας και έχει πραγματοποιήσει υπερατλαντικές παραδώσεις σκαφών παραπάνω απο μία φορά. Αν επιλέξετε το Θωμα για σκίπερ θα μετατρέψει το ταξίδι σας σε μία αξέσχαστη εμπειρία.

Sunrise in Cyclades
               

Ο Νικήτας Βραχάτης έχει 24 χρόνια εμπειρία σε διάφορα ιστιοπλοϊκα και μηχανοκίνητα σκάφη, απο 28 εώς 80 πόδια, και στο σύνολο έχει συμπληρώσει 210,000 ναυτικά μίλια (110,000 ώς σκίπερ, 100,000 σε αγώνες). Τους καλοκαιρινούς μήνες εργάζεται ώς καπετάνιος σε διάφορους τύπους σκαφών.Το χειμώνα εργάζεται ώς μηχανικός, επισκευάζει και συντηρεί σκάφη ενώ ταυτόχρονα ειναι βοηθός δάσκαλος στην Ιστιοπλοϊκη Σχολή Καλαμάτας. Επίσης ασχολείται με παραδώσεις σκαφών εντός Μεσογειας θάλασσας και Ατλαντικού ωκεανού. Ο Νικήτας μιλάει Ελληνικά, Ιταλικά και Αγγλικά. Το προφίλ του εγγυάται ενα ταξίδι με ασφάλεια και αξέχαστες εμπειρίες.

 

 

Pantaenius insurance 

visitgreece.gr

SITESAP

    Pelagos institute